Seydusss Canlarrr, hem pratik hem kaliteli, bilhassa kullanıp memnun kaldığınız bebek arabası marka ve modellerini paylaşırsanız çok sevinirim 😌
YaseminCanCicek21 Seydusss bagi travel sistemli aldık pusetli daha kullanmadık ama mağazada çok beğendik
Shdskr Seydusss chicco goody plus bebek arabası. Kabin tip. Ama cybex kadar hafif değil. Bana daha sağlam geldi chicco. Puseti de var. Beraber satın alabilirsin ama puset fiyatı dört buçuk falan. Arabayı aldım. Puseti ikinci el aldım yarı fiyatına. Zaten az kullanılıyor.
Seydusss Mom2123 Jrhazar @Zynpbal_ @Lavenderandblue @YaseminCanCicek21 Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bakamadım birkaç gün tekrardan teşekkürler 🌸🤍
Seydusss Shdskr Teşekkür ediyorum fazlaca kafa karışıklığı ile bugün almış bulunduk, sizler de güzel günlerde kullanın 🌸
Jrhazar Seydusss hala karar veremedim araştırma sürecindeyim prego mios , Anex air z birde maxi cosi arkasındayım
Mysterons Seydusss cybex easy s twist +2 hem çok kullanışlı ve hafif hem de çok kaliteli. Ben doğumdan itibaren kullanmak için Cybex cloud z ana kucağını da aldım. Bir aparat yardımıyla bebek arabasına ana kucağını takabiliyorsunuz. Doğumdan 22kg ye kadar kullanılabiliyor. Araştırmanızı öneririm.