Nickimyokkibenim ymr sizin bebeklerin kiloları kaç şimdi canım benimkiler de pek aman aman gitmiyor ama ikiz gebeliklerde bu çok normal tek gebelik gibi olmaz bebekler daha az kilo alıyorlar daha küçük oluyorlar etrafımda ki ikiz gebeliklerde de Doğum kiloları hep düşüktü vaktinde doğsalar bile çok fark yoksa takılma bence
uzmezgulcan 36+5iz prensesim ve paşamla :) 1 hafta sonra nasipse kollarım da olcaklar 🤗 ilk gebeliğim benim hani hiç tek gebelik yaşamadım onun ağrıları vs nasıldır bilmiyorum ama 34.haftadan sonra yerime yatarken kalkarken dönerken yaşadığım acının hiç bi tarifi yok bazen o an doğurup kurtulmak istiyorum ama sonuçta anne oluyoruz ve bu kolay değil onlar için herşeye değer ❤️
ikizlerimveannesi uzmezgulcan biz de kuzularımla bu gece 30 haftayı bitiriyoruz çok şükür ☺️ Şimdiden ağırlaştım son haftaları düşünemiyorum yine de onlardan gelen her şey güzel 😍 inşallah biz de 36-37 yi görürüz sağlıkla gelsinler kuzular 🙏
XaycaX 24+4 haftalığız biz de. 20. Haftada plasenta previa totalis teşhisi kondu. Tek gebelikte bile riskli bi durum ikizlerde daha fazla tabiki. Bu problemi yaşayan var mı aranızda?
tugba_kck_1987 Güzel ikiz hamişler bu soruyu sizden başka kimseye soramam buraya yazayım dedim etrafimda hiç ikiz gebe yok yada ikizleri olan. Çoğunuzun gebeliği baya ilerlemiş ben daha yolun başındayım sizlere sorum şu; göbişiniz ne zaman belirmeye başladı bende mi anormallik var acaba 12.ci haftada baya belli oluyo aslında 10 kilo verdim mide bulantısı ve kusmadan. Bide sizlere sorayim sizde ne zmn belirginleşti. 13 sene sonra tüp bebekle gebe kalınca merak ettiğim çok şey oluyo tecrübesizlik malum
cherry6128 tugba_kck_1987 merhaba canım benım 20.haftadan sonra buyumeye başladı. Su an 28 haftalığım sımdı daha belirgin tabiki doguma kadar ne kadar daha buyur bılmıyorum☺️
Pinkyy tugba_kck_1987 canım hayırlısı olsun,benimde seninki gibi o haftalarda başladı,şimdi 19.haftadayız artık koca bi göbişim var,haliyle kiloda aldım,arkadan bakılınca pek belli değil ama karnımı bi yere sokamıyorum artık 🙈
ikizlerimveannesi tugba_kck_1987 ilk aylar çok zor geçti ve 13 kilo verdim göbeğim 20.haftadan sonra belli olmaya başladı yarın 30 haftamız bitiyor ve artık iyice belli oluyor fazla kilo almadığım için sadece göbeğim var yine de ağırlaştık artık ilerleyen haftalarda ne olur bilmem 🤷♀️
ikizlerimveannesi Limpid biz de bugün 30 haftayı bitiriyoruz ama doktorum hiç bahsetmedi ciğer geliştirici iğneden iki hafta önce gitmiştim bol bol istirahat et mümkün olduğunca içerde tutalım dedi sadece Perşembe gibi randevum var bakalım bu defa bahsedecek mi
Biranneikibebek_ Yusufali nasıl anladınız nasıl belli oldu acaba benimde şüpheler var ama yarın belli olacak artık bende 7+4 deyim
Damlalokum Yusufali biz 9+4 tek yumurta ikizlerimiz var cinsiyeti çok merak ediyorum siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz kızlar
Damlalokum [bilinmeyen] evet Canım anneden geliyormuş bana da doktorum hemen ailede var mı diye sordu çok uzaktan akrabamızda var ama yedi sülale etkiliyormuş 😊
Damlalokum Minalina kaçıncı haftada bu kilodaydı acaba bebişleriniz bende çok korkuyorum çok ufak olmalarından 😔
Minalina Damlalokum ayrıca hiç korkmayın önemli olan organ gelişimi onu tamamladıktan sonra endişe edecek bişey kalmıyor geriye
Selcannnn [bilinmeyen] hemde ne kanma bi bakiyolar gozumun icine butun herseyi unutup basliyorum opmeye sevmeye evlat cok baska 🤗❤ darisi sizlere insallah