Tugbaer1 BernaOmer ama kuzum şimdi baktım da senin de yarı yarıya kızda olabilir erkekde artık beynim yandı ara vermeliyim 🤣
Tugbaer1 Merveilgaz tamda 20. Haftada kesinleşir yazmıştım ama sen zaten 20. Haftadaymışsın doktor ne diyorsa odur 🤣❤️
ozggec_ Tugbaer1 Yaa bana da bakabilir misiniz?😇 Doğum tarihim 16.05.1992 Eşimin 06.02.1993 Son adet tarihim 24.11.2022
Hilal3 Tugbaer1 bana da bakabilir misin. Tugbaer1 Bana da bakabilir misin? Eşim: şubat 1984 Ben:temmuz 1992 Bebek: aralık 2022 de oldu Son adet tarihi 11 aralık
ozggec_ Tugbaer1 Tek erkek tahmini yapan siz oldunuz🤭 Bakalım artık hayırlısı neyse o olsun. Burada tüm cinsiyet tahmini yapanlara soruyorum resmen heyecandan🙈 Sağlıkla gelsin inşallah. Çok teşekkür ederim. 🌸
Nazalex Mustafaalpereninannesi BernaOmer Tugbaer1 bayramdan sonra öğrenicez inşallah bende kız hissediyorum burdan yazarım belli olunca 💕
Dilara-Gnr Tugbaer1 Ben gebe kalmadan önce olursa hep kız hissettim. Eşim erkek diyordu geleyim hala erkek diyor hatta rüyasında da erkek görmüş. Bakalım ne çıkacak 😀
Elficgnl Tugbaer1 Ya banada bakar mısınız 🙏🏻😂 eşim Haziran, ben kasım doğumluyum, hamile kaldığım ay da kasım 😂
Ciglipaf_ Tugbaer1 bana da hesaplama yapabilir misiniz? Benim 11.06.1992 eşimin 11.07.1990 bu Şubat ayı