Habibe-78 Akşamları sabaha nazaran gobegım ayrı bı şiştigini farkettım böyle olan var mı 21+4 haftalıgız 🤔🤔bır de kilo artışını nasıl gıdıyo
Aecer Habibe-78 benim de aynı şekilde sanki patlıcakmış gibi hissediyorum taş gibi oluyor karnım. 20. Haftayım 2 kilo aldım yani kilo da değil problem anlamadım sorucam yarın doktoruma
meltembal19 Habibe-78 evet aynen öyle. gündüzler yine bir nebze iyi de akşamları şişlik, sertlik ,gerginlik.. 35. haftamdayım ben de ama 28 den beri böyle
Abcc-1 Habibe-78 18+3 evet gün içinde şişiyor şişiyor akşamları ile sabah arasında cm fark var resmen 😅
Mumm91 Habibe-78 ben de 22. Haftadayım akşam yemeğinden sonra sanırsın haftaya doğurur o nasıl göbek 🤦🏻♀️ Gerim gerim geriliyor yırtılcak gibi
Z-ynp48 Habibe-78 ay nede aynıyım. Aramızda bir gün varmış 21+3 benim de, akşamları gerginlik çok oluyor şişiyor ve eğilmekte bile zorlanıyorum siz de hareket etmede zorlanıyor musunuz
Habibe-78 Z-ynp48 hareketlerımde su anda sıkıntı yok çok şükür rahatım daha da büyüdükçe olur tabi ılk gebeliğim 😊
Beyza01 20+2 akşamları gerçekten fena geriliyor rahatsız ediyor sabahları çok iyi. Başlangıça göre 4 kilo zayıfladım 🙄