Buse__ylmzz07 ozggec_ valla bizde 2 kere muayeneye gittik ikisindede bacakları sımsıkı kapalıydı ama erkek gibi dendi bilmiyorum benim hala nedense kıza dair umudum var😂😅
ozggec_ Buse__ylmzz07 Kıza dair umut bende de var şimdi inkar edemeyeceğim😇 Ama sağlıklı olsun da inşallah her şekilde kabulüm🙏🏻🥰
Buse__ylmzz07 ozggec_ tabii ki en önemlisi sağlıklı olması Rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimize💖
Nteo Medine05yasar neden ikiside ayri ayri diyor bende anlamadim ayrica 34 hafta küçük olmuyor mu 36 dan sonra alınır bildiğim kadarıyla
Medine05yasar Nteo yüksek tansiyondan dolayı erken alalım diyor bende şaşırmış durumdayım ilk gebeliğimde 24 haftalık oldu bu hamileliğimde de tansiyon sürekli yüksek olduğudu için 34 haftalık alıp 2 hafta kuvezde kalsın birşey olmaz diyorlar
Gizem_cetinbas White_fairy21 Benim 13 haftalık sandığım gebeliğim 15 haftalıkmış öğrendim oğlum oluyor 😅👶
Medine05yasar Nteo teşekür ederim cnm zaten 4 tane doktora gidiyorum hepsi aynı kimi risk bile almaktan korkuyor