Beyazeller Kullanan var mi ? Yatak odama park yatak almayı düşünüyorum . Ya da uygun bulursam anne yanı . Odasına da büyüyen beşikli set . Salona da bundan alayım diyorum . Sallanan da indirim yakalarsam alırım. Sizin öneriniz nedir oturma odası için ?
Minigininannesi Beyazeller Bu tipleri daha çok öneriyorlar bende bu tip bakıyorum sanırım o sizin attıklarınızda bebeğin ayakları bıkac ay sonra sarkıyor sığmıyor diyenler cok
Zumzugukodummuzzingillatirim Beyazeller bunlar daha mantıklı ilerde kendi kendine sallanıp eğleniyor 🤣
nilsmomy Beyazeller bu modellerde biraz büyüyünce ayakları dışarı taşıyor ayak kısmı asagi dogru alın dedim
Eemoom Beyazeller yoyko aldım ben elektrikli. Kademeler ayarlanıyor. Ninni özelliği var. USB bağlanıp istediğinizi de açabiliyorsunuz. İlk başlarda kızım hiç sevmedi yatmayı. Ama 2.5 aylıkken falan alıştı. Çok seviyor şu an. Gaz sancısına da iyi geliyor. Yatırıp sallanmasını açıyorum. Pıt pıt 😄😅
Kalbiimde2can Minigininannesi ilk oglumda bunu kullandim simdi yine bunu kullanicam cok memnun kaldik 🥰
Minigininannesi selinsmother benimde bi yakınım kullanıyor baya memnun bende bu tip alırım bu marka çok fazla da daha uygunları var bi bakarım bebek mağazasında vs. Umarım sizde memnun kalırsınız 🌸
Zumzugukodummuzzingillatirim Beyazeller biz Fisher price aldık. Kayınvalidem sallananlardan alacakken öyle uyumaya alışır kurtaramazsın kendini dedi. Ben korktum 🤣 ayrıca genelde dönmeye en eklemeye başlayınca çok kullanamıyorsun. Bizimki emniyet kemerinden kurtuluyor 🤣