Busece06 Kızlar ya banvit tütsülenmiş sosis varya ondan bir canım çekiyo aylardır öyle böyle değil. Ağzıma sürmedim ağzım sulana sulana 5. Aya geldim doktoruma da sorcam zaten de içinden bi tane kızartıp yesem of yiyomusunuz siz napıyosunuz 😅
neanladinyurdagull Busece06 kendi fikrim elbette ama sanmıyorum bir tanesinden zarar gelsin pişirerek sucuk sosis böyle şeyler yiyorum az az
ipekmom_ Busece06 canım fazla kızart ye 1-2taneden bişey olmaz bazen bende yiyorum fazla kızartıyorum, hergün sürekli yemedikçe ayda yılda bir yediğinden bişey olmaz 😊
Busece06 neanladinyurdagull valla bende öyle düşünüyorum zaten elimden geleni yaptığımı düşünüyorum müptezel sigara içici ben bi fırt bile çekmedim iki çizgiyi görünce ama herşeyi kızıtladığımda ne biliyim böyle daha kötü oluyorurm gibi 😅
Kalbiimde2can Sucuk sosis güzelce pisirip tüketiyorum hatta arada salam bile yiyorum abartili olmadigi sürede 🙈
Daisy0000 Busece06 Benimde hamileliğimin başından beridir salçalı sosis çekiyor canım :( Sosisin yapılış videolarını izleyip yemekten vazgeçiriyorum kendimi