Nefesliva Kızlar 4 gün önce doğum yaptım bebeğim düzgün emmiyo sağıp biberonla emiyor ama sertleşti agrı yapıyor çok kötüyüm ateş yaptı elektirikli süt pompası almam lazım siZce ne marka alayım
Bahar54 Nefesliva lansinoh elektrikli kullaniyorum cok memnunum.cekis hizi bebeginki kadar kuvvetli ve aci hissi olmuyor.
Gulsumkeremsuat Nefesliva ben oğlumda madela aldım çok kullanışlı rahat biraz pahalı ama çok kullanışlı tavsiye ederim
Tugcetokgoz Ben bir önceki gebeliğimde ameda çiftli elektrikli kullanmıştım gerçekten çok güzel özel hastahanede de bundan kullanıyorlar
Tugcetokgoz Nefesliva benimkisi yedi buçuk aylık erken doğdu önümüzden emme refleksi az dı yanı anne göğsünü çok çekemiyoruz biberonla verdim ben geliştikçe göğsümü almaya başladı sütümü makine sayesinde artırdım sürekli sağıyordum
Nefesliva HalisEbruoban kullandınız dimi yarın alıcam mecbur emmiyo internette iyi yorumda kötü yorumda var
Nefesliva Mucizeana aventle arasınd kaldın yarın almam gerekiyor sütü kesmez dimi uzun süreli kullanabilirim
HalisEbruoban Nefesliva kullandım canım ablam aldı bebek emmedıgı ıcın o kullandı sonra bana verdı bende kullandım cok memnunum valla