Melekler12 gmzhrn çok geçmiş olsun canım benim önemli olan can eşyanın yerini doldurursun ama can gittimi geri gelmiyor rabbim bidaha yaşatmasın 🙏
gmzhrn Melekler12 Allah razı olsun. Kesinlikle öyle şükürler olsun bu halimize. o yüzden planlar hep boşa. Şu eksik bu eksik vs demesin kimse maddiyat herzamn hallediliyor. Birkaç şey eksik de olsa o çocuk büyüyor o yüzden Rabbım sağlık versin gerisi hallolur inşallah
kalbiminpariltisi Melekler12 yok özellikle öyle değil ama makromeler çabuk kırılıyormuş, bu toplardan olanlar da strafordan çok kötü görünüyor canlı gördüm çok sevmedim
Melekler12 kalbiminpariltisi bende toplardan olanlarda sipariş vericektim o zaman hiç vermeyin dokulecekse sadede istemiyorum açıkçası biraz kokosum 😅😅😅
Melekler12 gmzhrn kesinlikle önemli olan sağlık sağlık geldimi herşey hallolur rabbim yardım ediyor çok şükür şuan nerde kalıyorsunuz
kalbiminpariltisi Melekler12 toplar dökülüyor mu onu bilmiyorum makromeler kırılıyor diye biliyorum ama toplu olanları canlı görün bazıları çok kötü görünüyor topları çok dandık ezik falan
gmzhrn Melekler12 Kahramanmaraş a döndük bir hafta oldu. Yeni bir eve taşındık coksukur. Merkezi bir konumda 250.mt2 bir evde otururdum. şu an şehir dışında toki den kapici dairesini zorla ayarladık. Onu bile bulamıyorduk ta eşim toki de inşaat mühendisi olduğu için ayarlanabildi şükür .
Melekler12 gmzhrn rabbim yardimciniz olsun kuzum mala gelsin cana gelmesin rabbim bidaha yaşatmasın ❤️
Mamacita1 Buketterenn Evet kaliteliye benziyor açıkçası bende ondan sipariş verdim. Burada bir kaç kişinin de o sayfadan sipariş verdik dediklerini görünce birde fiyatı makul geldi ondan bende sipariş verdim. İnşallah memnun kalırım geldiği zaman da
Buketterenn Mamacita1 kalırsınız inşallah keşke elinize ulaştığında banada haber verme imkanınız olsa 🙈 güzel günlerde kullanın inşallah 💐
Tubakasap Melekler12 son tarih 9 haziran 31 .haftamdayim şuan hepsi bitti tavsiyem agirlasmadan bitirmek gerçekten sonra çok iyi geliyor.Herseyi bitti şükür ütüleme de odasida hastane çantamizda hazır artık sadece beklemek kaldi😊
KaderKrmazAlva İlk kızımdan kalan herşeyi kaldırmıştım beşik bebek arabası örümcek ana kucağı oyuncaklar kıyafetler bu bebişimde kız olduğu için sadece bez ıslak mendil şampuan türü şeyleri aldım 😂 hastane çantam bile hazır ♥️
ebrar123_ dlndln sizin dogumunuz temmuz a denk gelmesi gerekiyor. Çünkü benim 64 günüm kaldı Haziran 13 gösteriyor doğum tarihi
Poyrazin_annesi Geçen sene dogum yaptım bu senede dogum yapıyrm😂 oyuzden abısınnkılerı gıycek benm oğlan. Herseyı hazır hastane cıkışı fln yaptrdm sadece kapı süsü kaldı
Mamacita1 Buketterenn Unutmazsam eğer aklıma geldiğinde mutlaka haber veririm geldiği zaman bende sabırsızlıkla bekliyorum zaten 🥰 İnşallah kullanmak nasip olur ☺️
beyzacmvrc dlndln uni baby şampuan, deterjan, yumuşatıcı aldım. Baby me leke çıkarıcı aldım. Losyon falan almadım henuz henüz onuda baby me alicam ben. Pişik kremi baby me organik aldm belki Sebamed alırım bide
Ftm16 Melekler12 küvet ana kucağı kanguru emzik Müslin bez ağız mendili kıyafetler biberon tamam beşiği babam bebek arabasını kayınpederim alıcak pek bişey kalmıyor ya şimdilik böyle benim