Mamacita1 Sadiyes Evet o sayfayı da biliyorum ama sormadım oraya hiç. Biraz kötü denk gelmiş sizin bir başkasından bekleyince de bir şey diyemiyor insan al falan diye ondan ben bu tarz şeyleri kendimiz alalım taraftarıydım. Maalesef sadece eşleri çalışanlar için bu süreç yavaş ilerliyor bizimde aynı durum yani her ay alacaklarımı sırayla aldım şimdiye kadar ama eksik bitecek gibi değil 🥴
Melekler12 Mamacita1 zamanında kocam beye çalışayım dedim hayır dedi şimdi bebek masraflarini görünce keşke calissaydin diyor 😅😅😅😅
Mamacita1 Melekler12 Hahah bende bir ara çalışmıştım sonra işten ayrılınca eşim bir daha girme dedi istemedi ama çalışsam yeriymiş valla şimdi her ay onun maaş almasını beklemek hoş olmuyor açıkçası 😂
Melekler12 Deletedmom_116 bacım altın takmicaklar beklemiyorumda ins gelemezler diye duaya yatıyorum 😅😅😅😅
Mamacita1 Sadiyes Dijital baskı yaptırırsınız ya olmazsa veya sayfaya aciliyetini söylersiniz ona göre yardımcı olurlar belki 😊 Dijital baskı daha hızlı teslim ediliyormuş galiba az önce birisi öyle yazmıştı
Melekler12 Mamacita1 ah ah ahhhh o sorun bendede var canm maaşıni bekliyorumda alalım diye bebek esyalarida çok pahalı Allah yardımcımız olsun
Mamacita1 Melekler12 Öyle valla amiiin 🤲🏻🙏🏻 Çok şükür ben şimdiye kadar indirimlerden güzel yararlandım ama bundan sonra da bebişe diye sürekli bir şeyler alınmaya devam edecek yani doğduktan sonra da bitmeyecek hiç alışveriş. Onda da aileler artık biraz yardım ediversin ya 😂 Ben gene bazı konularda şanslıyım çok şükür bizim iki tarafında ilk torunu olacağı için aileler de aldı bazı şeylerini iyi oldu bizim için ☺️
Melekler12 Mamacita1 ben annemden şanslıyım eşimin tarafı boş sevmeye gelirler eşimin ailesi ancak 😅😅
Mamacita1 Sadiyes Eheheh kesinlikle öyle 🥰 Dijital baskıyı da çok beğeniyorum ama nakış detaylı sanki daha bir asil duruyor gibi bencede ☺️
Mamacita1 Melekler12 Kendi annelerimiz iyi ki var zaten 🥰 Eşlerimizin ailesine kalırsak yandık biz sadece onlara bebek arabasını aldırdık ondan başka çok bir beklentim yok çünkü istediğimi aldılar o yeterli oldu benim için 😂😂
Sudennaz Arkadaşlar instegramada civilim çok indirime giriyor bakın isterseniz ben oradan çok aldım mükemmel ürünler geldi bana hemde çok uygun sizede yardım olur
Melekler12 Sudennaz hemen indririm bakım e bebekte indirime giriyor dediler indirim değil bindirime giriyor 😅😅😅 çok pahalı e bebek
cauuv1 Alışveriş bitti sayılır şimdiden oto koltuğu da alalım diyoruz sürekli zamlanıyor, bir de telsiz kaldı birkaç kitap ve oyuncak.. odası vs komple bitti ama düzenini bi türlü olusturamadım neyi nereye koyacagım bi beceremedim sanırım hala ordayım..