Melekler12 bizim haziran başı mayıs sonu gibi görünüyor. 🐣
Giysilerin çoğu tamam
Battaniyelerim var müslinler aldımm halamız bornoz uyku seti falan almıs. Benim teyzem de öyle bebek havlusu aldı. Katlanır bebek küvet setini arkadaşım aldı. Emzik aldımm anne yanı beşiği arkadaşım verecek. Aynı şekilde doona bebek arabasını da. Yine süt mama biberon ısıtıcısı sterilize makinesini falan da verecek mama sandalyesi. Tekli elektrikli süt sağma pompası aldım. Manuel süt toplayıcı aldım lansinoh. Göğüs pedleri süt saklama poşeti. Göğüs ucu kremi. Bebek telsizi, bebek kamerası, ağız mendilleri çoraplar. Bebek deterjanı leke çıkarıcısı ve yumuşatıcı. Tırnak törpüsü. Kendim için 3 çift pijama takımı bir sabahlık gecelik takımı havlu terlik emzirme sütyeni emzirme atleti. Emzirme yastığı. Düz kafa yastığı. Kuzenim de hediye olarak bakım ürünlerini aldı şampuan pişik kremi losyon vs. Mustela aldık onu. Sonra ıslak mendil stoğu yaptım sleepy bio natural. Bebek temizleme pamuklarından aldım. Bebek bakım örtüsü (alt açma örtüsü gibi) Şuan aklımda olanlar bunlar. Alacağım dediğim bir anne bebek çantası, biberon(avent), burun aspiratörü, hastane için depend kilotlardan ya da pedlerden alacağım. Bebek bezi ( canbebe düşünüyorum ) bir de isimli tulum yastık vs. yaptıracağım kendim için de fotoğraf cekimi vs için güzel fistolu bir gecelik sabahlık takımı düşünüyorum. Şuan aklıma gelen ve aklımda olanlar bunlar eksiğim varsa ekleyin kızlarrrr