Merhabalar. Ankara Etlik Şehir Hastanesi takipliyim. Uzun süredir de gidip geliyoruz eşimle beraber. Hastanenin tıkış tıkış olduğu günler dahi beraber bekledik. Bugün bomboş diyebileceğimiz bir vakitte güvenlik gelip “erkeklerin dışarı çıkmasını” söyledi. sebebini sorduğumuzda önce “hemşireler rahatsız oluyor” denildi. insanlar itiraz etti doğal olarak biz buraya çocuğumuz için geliyoruz eşimiz yanımızdayken içeri başka kadınlara mı bakacağız denilince “siz bakmıyor olabilirsiniz ama başkaları bakıyor emin olun hastalar rahatsız oluyor” denildi. Kimse konuyu uzatıp tartışmak istemedi. İran’da yaşamıyoruz, haremlik selamlık uygulaması yok ülkemizde. Başka bölümlerde hemşireler erkek hastalardan rahatsız oluyorum diyebiliyor mu? ya da kadın hastalar başka bölümlerde ben erkek hastayla aynı ortamda bulunmak istemiyorum diye güvenlik çağırabiliyor mu? Kaldı ki erkekler durup dururken tek başına gelmiyor sonuçta eşleriyle beraber geliyorlar, biz bu çocukları tek başımıza mı yapıyoruz? Hadi ultrasonu göremiyorlar ki bu da aşırı saçma ben çocuğumun bir engeli var mı, kalbi atıyor mu atmıyor mu onu öğreniyorum, bunu bilmeye benim hakkım olduğu kadar çocuğun babasının da hakkı yok mu ? Dediğim gibi hadi odalara giremiyorlar o koridora niye giremiyorlar ve kim ne hakla bunu şikayet edebiliyor. Bir erkeğin seni taciz ettiğini düşünüyorsan güvenliği çağırır o erkekten şikayetçi olursun polis gelir vs. Konunun hamileler oturamıyor erkekler oturuyorla da ilgisi yok koltuklar bomboştu kameralar kayıttaydı. Gerçekten sinirlerimiz çok bozuldu.