[silindi] Ao526- normal kanama gibi az olmuş muydu yoksa sadece peçeteye silince mi geliyordu 🥹 Rabbim minnoşunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaahhh 🥰 inşallah bende güzel haber alırım 🥺💕
Ao526- [silindi] Sadece peçeteye geldi, çalıştığım için ped koyup hayata devam ettim 😂 ama ped tertemizdi… Amiin amiin inşallah ❤️❤️ Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤️
[silindi] Havvaca akşam mecbur eşimi beklycm balım eşimde iftardan sonra gelecek o zaman iki tane test aldırırım birini akşam yaparım birinde sabah gece bile gözüme uyku girmedi inşallah bunca beklemeye bi pozitif sonuç alırım 🥹
Duyguuu3 [silindi] lekelenleme durumunu takip et canım benimde regl günüme 5 gün varken lekelenme ile başladı yerleşme kanaması sandım regl oldum çok yoğun geçiyor benimki lekelenme regl farkı kırmızı değil daha koyu kahve yada açık pembe oluyormuş 2 gün sürüyor ve pıhtı gelmiyor bitttikten sonra aradan biraz zaman geçsin test yaparsın sağlıklı güzel haberler verirsin inşallah 💐
[silindi] Duyguuu3 evet normalde bendede hep pıhtı olurdu bu sefer olmadı kanama çok azdı bugün tamamen bitti inşallah pozitif bu sonuç alırım Allah razı olsun çiçeğim 💕
[silindi] Ao526- benim lavaboya oturunca normal kanamadan az geliyordu 2 gün öyle sürdü 3. Gün lekeye döndü bugün hiç yok inşallah düşündüğümüz gibidir 🥹💕
[silindi] Ao526- tamam bebeğim bugün inşallah akşam edip bi test yapabilirsem 🥹😂💕 dualarınızı eksik etmeyin 🥺
Ao526- [silindi] Şu güzel günlerde Allahım isteklerini geri çevirmesin 🙏🏻 Hakkında en hayırlısını nasip etsin ❤️❤️