Kafi Merhaba kızlar biz bugün 8+1 olduk ve ben şimdiden 2 kilo aldım normalden farklı bişey de yemiyorum nasıl alıyorum anlamadım sizde durumlar ne
mother2 Kafi 7+3olduk allahin izni ile saglikla gelsinler sanki midemde kara delik var yemeyim diyorum yine acikiyorummmmmm
Agg0207 Kafi 10+5 oldum bende ama bir iki kilo verdim sanırım iştahsızlık oldu acikiyorum yiyorum ama kilo almiyorum bulantım oldu kusmadim ama rahat ettirmedi hiç ilk hamileliğim asla böyle degildi
Kafi Kpln61 canın tansiyonuna bakıyor musun düzenli benim de çok başım dönüyordu tansiyonum bi çıkıyor bi iniyor o zamanlar bende de çarpıntı oluyor
Cekilmezbirkiz 9+1 haftalık oldu bugün daha iyiyiz ve iyiye gidiyoruz gün geçsinde daha büyüsün doğsun bir an önce diye bekliyorum şimdiden kotlarım sıkmaya başladı 🥲🤣 akşam yemeklerini kessem mi diye düşünüyorum ama yemek yerken buluyorum kendimi 🤣🤣
Kafi Cekilmezbirkiz benim de öyle yaa şimdiden kıyafetlerim sıkmaya başladı 🙈 ilerleyen zamanlar korkutuyor beni 😊
Kafi mother2 eşime hazırlıyorum onunla birlikte yiyorum 😂🙈birde oruç tutuyormuş gibi canım ne isterse onu hazırlıyorum