Eveett arkadaşlar 27 Mart günü miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür 🙏🏻 Hep burada ki pozitif doğum hikayelerini okuyup kendimi motive ediyordum çok şükür ki rabbim bana da kolay bir doğum nasip etti🥰 şimdi gelelim hikayemize 26 mart sabaha karşı saat 4 5 gibi tuvalete gittiğim de nişanım gelmişti sabah 10 gibi de hastaneye gittik pazar günü olduğu için doktorumuz yoktu ebe muayene etti nst ye bağladı doktorumuza haber verdi ve şimdilik sıkıntı yok diyip eve gönderdi ertesi günü zaten doktorumuzda randevumuz vardı. 39+1 olmuştuk ve çatı muayenesi yapacaktı ( bu arada çatı muayenesi de öyle acılı bir şey değilmiş)
Gece yattığımda hafif bir ağrım vardı gaz sancısı gibi hiç önemsemedim sabah doğru biraz rahatsız etmeye başladı ve dakika tutmaya başladım. Sancım 20dk bir geliyordu sonra 10dk bir olmaya başladı ama öyle çok ağrılı bir şey değildi o yüzden doğum sancısı olduğunu düşünmedim açıkçası. Neyse saat 11 biz doktora gittik çatı muayenesi yaptı ve 5cm açık seni hemen doğumhaneye alıyoruz dedi. Saatte 1 er cm açılsa 6 saatte falan doğurursun dedi. Tabi kontrol için gittiğimiz için yanımızda hiçbir şey yoktu hazırlıksız yakalandık hemen kayınvalidemleri arayıp haber verdik doğum çantamı alıp gelin diye. neyse saat 11:46 ben doğumhaneye girdim hazırlıklar yapıldı falan benim sancılar artmaya başladı 1 1 buçuk saat falan geçti ebe geldi kontrol etti 8 cm olmuş herkes şok ilk doğumum olacağı için kimse bu kadar çabuk açılmamı beklemiyordu tabi. Neyse bu arada sancıların sıklığı arttı başlarda bir dayanılıyordu ama ne yalan söyleyeyim son sancılar bir fırtına ama rabbim dayanma gücü veriyor gerçekten. Ve artık doğum anı beni çatala aldılar ıkınmaya başladım bir yandan ben ıkınıyorum bir yandan ebe karnımı bastırıyor 3.ıkınmamda saat 14:43te oğlum kucağımdaydı ve o anda gerçekten her şey bitti ne ağrı ne acı ne yorgunluk hiçbir şey kalmamıştı sanki onunla beraber bende tekrardan doğmuştum. Çok güzel çok değişik bir duyguymuş rabbim herkese kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻 bu arada doğumhaneye girdiğim andan itibaren bol bol inşirah suresini okudum. Doğumuma yardımcı olduğunu düşünüyorum tabi bu inanç meselesi ne kadar inanarak okursanız o kadar yardımcı olur diye düşünüyorum 🤲🏻 Ayy çok uzun oldu 😅 merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 🥰