gulsahklkn elizanakbulut tabi bu ihtimal de düşünülmeli bence, bide bekleyemiyorum sabredemiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi tozlanma olabilir çarşafla örtünce temiz duruyormuş ☺️
elizanakbulut gulsahklkn eh tabi ki canım 1 günlük yıkananla 10 haftalık duran aynı olmaz ama vallaha benim çocuğun odası hep kitliydi sıfır tozlanma olmuş sen gene de ayarla baktın 35 e 37 ye geldin bişeyin yok bir tur daha yıkarsın 😂
gulsahklkn berkabusra1 Yardım edecek var kuzum ama ben sabredemiyorum şimdiden bende tozlanır mı hijyen açısından işin içinden çıkamadım ama çarşafla örtmek çok mantıklı geldi dolaba asmak yerine öyle yapabilirim ☺️
Fuhen gulsahklkn ben tozlanir diye geç yikayacagim biraz hastane çantası hazırlarken yıkar koyarım ama üzerlerine çarşaf falan örterim dolapta çünkü dolabı oğlumda kullanıyor ister istemez açıp kapatıyoruz
mucizem___ gulsahklkn 31 de başladım inan o ütü işi bile ayakta o kadar sıkıntı ki agırlaştıkca insan zorlanıyor
gzl_2320 gulsahklkn 33+5 olduk🙏 3 gün önce başladım yıkama işine, yıkama bitti kuruyolar şimdi. Yarın ya da yarından sonra ütüye başlayacağım onlar da biter 2-3 güne çantayı da hemen hazırlıycam İnşallah
gzl_2320 gulsahklkn henüz heyecan yok 🤭 yani var da çok yok 😅 garip duygular içerisindeyim hamile olmaya çok alıştım sanki hep hamileymişim gibi geliyor😅