Elifozdmr 20 aralık şuan 15+2 yiz ikiz bebiş bekliyorum ikiside kız dedi doktorum 11 haftalıkken 14 te tekrar qittik kesin kız dedi bitanede 8 yaşında kızım var 🥰
Evafor Elifozdmr Allah bağışlasın ins canım demek kız da oluyor darısı başıma bir kız bir erkek var buda kız olsun istiyorum 🤭🥳ins
Mk1350 Elifozdmr ay darısı başımıza benimde karsıma hep kız kiyafetleri cıkıyor cok tatlı 😍 hayırlı olsun kızceleriniz huzurla sağlıkla büyüsünler🌸🌸
Elifozdmr Evafor Allah gönlüne göre versin canım bende ikizlerimi bi kız bi erkek olur dye hissediyordum ikiside kız kesin dedi doktorum 3 kızım olacak sağlıkla gelsinler inşallah sağlıkla kucağımıza alalm 🤲
Elifozdmr Adapte34 teşekkür ederim 🥰 ben tek kızım 3 abim var hep kızımın kızımın kız kardeşi olsun yokluğunu yaşamasın istedim Allahtan istedim bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu😂
Evafor Mk1350 hep aynısını yapıyorlar öyle sertti ki test sonuçlarını gosterdim burası gebeler için ben bilmem bu ilaçlar ne dedi kitledi beni hayatımda hiç bu kadar değişik hissetmedim
Adapte34 Mk1350 bana bi tane doktor 13. Haftada çok küçük ama kıza benzettim dedi ama doktor hakkında pek iyi şeyler duymadım yani bi kız diyormuş bi erkek karıştırıyormuş şansa bana da o geldi 😂
Merii-1 Bende 22 Aralık son adet , bugün tam 15+0 olduk, gelen hafta gittim kız dedi bakalım sağlıkla gelsinlerrr
Mk1350 Zeyzey055 hayırla gelsin insaallah benim gönlümde kizdan yana ama ilk cocugum ne olsa gönlümde taht kuracak 😍