Mr29 Rmysnrrr amin hepimize bende 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim inşallah orda öğreneceğiz artık😇
Pnrpnr_ Adapte34 Bana yüksek ihtimalle kız dedi iki doktor da 🤞😍 alışveriş yaptım kız bebis için detaylıda inşallah değişmez 😂 şaka bir yana sağlıklı olsunlar yeter ki kız erkek fark etmez 💕
Dilek2803 Adapte34 ben 25 aralık adetten bittim bi daha olmadım 14 haftalık oldum ilk gebeliğim acaba ne cinsiyet çok merak ediyorum
Feyzanr41 Adapte34 27 aralık benım ama bı hafta gerıden gelıyorz kıza benzettı bı sonrakı kontrolde net bı sekılde ogrnıcez
kadertugrul7 Adapte34 son adet tarihim 11 aralik ikilide erkege benzetti ama emin degilim dedi su an 16 haftaligiz bir iki haftaya gidicem bakalim ozaman ne diycekler
cokkasmabeabi Adapte34 sat 28 Aralık salı günü ultrasona bakar cinsiyet söyler diye gittim kan sonuçlarıma baktı sadece hüzünlüyüm ndfmkd heves meves kalmadi bilmiyorum halen cinsiyeti 🥲🥲
acilicigkofte zynpksre beraberiz kuzum ben de 15 Aralık, dün yine gittim doktora cinsiyetimizi öğrenemiyoruz 🥹🥹 göstermiyor haftaya tekrar gideceğim