umudum23 Adapte34 Bende aralik ayında hamile kaldim 12.haftda kiz dendi pazartesi kontrolum vardı erkek olduğu soylendi🙂
Canan_ burcuali38 benimde son adet tarihim 1 Aralik 🥰 ama ben yurt disinda yasadigim icin burda hala soylemediler cinsiyeti. Cin takvimine baktin mi ? Bana orda erkek cikiyo ama ben kiz hissediyorum😂
burcuali38 Canan_ Çin takviminde erkek gösteriyordu denk mi geldi gerçekten tutuyor mu bilmiyorum ama bebeğimiz erkek 😍
Fatmasu mavi6414 bende aynı durumu yaşadım 15. Haftada gittim kesin kız dedi 1 hafta sonra kontrole gittim kesin erkek pipisi görünüyor dedi ama emin degilim halen auan 18 haftalık olduk bayramdan sonra tekrar gideceğim
Deletedmom_50 3Tospikannesi canim benim bi tanıdık var bana göre düşük geldi değeri ama sizce 3 hafta adet gecikmesi değeri 368 çıkmış bence çok düşük değil mi
3Tospikannesi Deletedmom_50 düşük evet ama geç döllenme olmuş olabilir doktora görünmesinde fayda var
Deletedmom_50 3Tospikannesi benimki senin kinden bile yüksek çıkmış benimki 4 hafta 5 gün iken öyle çıkmıştı ben şuan 19 hafta 3 gün hamileyim