Adapte34 Kızlar cinsiyetler belli oldu mu Aralık ayında hamile kAlanların çoğu erkekmiş doğru mu test edelim 😂
Bathy21 Adapte34 pcos olduğum için geç döllenme oldu benim normal adet tarihim 25 kasım ama bebeğin gelişimine göre 16 haftayım adet tarihi olarak 15 aralığı baz aldı doktor 29 aralıkta atılmış bebemin temelleri 😂 ama doktor kız diyor.
Adapte34 zynpksre aralığın kaçınca hamile kaldınız ? Ben 14+6 yım kesin sonuç öğrenmek istediğim için 16. Haftayı bekliyorum
MaviJournal Valla aralıkta mı oldu, kasımın sonu mu bilmiyorum. Ondan net emin değilim 😁😁 18+5 olduk. SAT a göre. Kızım olacak inşallah. Canım Benan’ım 🌸🌸🌸
3Tospikannesi MaviJournal benim de öyle 😂 kasım sonu kaldım galiba 1 aralıkta regl oldum çok gelmedi 2 de bitti anlamadım 😊 benimde kızım olacak nasipse ❤
Mk1350 Adapte34 bende 13+5 im 1 hafta sizin gerinizden geliyorum 😄 siz oğrenirseniz paylaşır mısınız 😊
zynpksre Adapte34 15 aralık en son adet dün tam 16 hafta oldum. Açıkcası belki önceki haftamda da gösterirdi ama gidip baktırmadık tam zamanında gidip garanti olması tercihim🥰
acilicigkofte zynpksre beraberiz kuzum ben de 15 Aralık, dün yine gittim doktora cinsiyetimizi öğrenemiyoruz 🥹🥹 göstermiyor haftaya tekrar gideceğim
Mk1350 Adapte34 evet benimde 28 aralık son adet tarihim 😊 şuana kadar devlete gittim hic cinsiyet tahmini yapmadılar rica ettim bell olmaz dediler sizin doktorunuz tahminde bulundu mu 😊
Glcndrsn Adapte34 ben tüp bebekle gebe kaldım 16 Aralık sat ama 6 ocak transfer günüm 17 ocakta gebe olduğumu ögrendim hemen hemen aynı tarihlerde gebe kalmısız ben 16 haftalıgım suan sen nasıl 14 haftalık oluyosun anlamadım ki 🤔
Deletedmom_50 3Tospikannesi canim benim bi tanıdık var bana göre düşük geldi değeri ama sizce 3 hafta adet gecikmesi değeri 368 çıkmış bence çok düşük değil mi
arinn77 burcuali38 benimde son adet tarihim 1 Aralık 18 haftalık olduk. İki hafta önce gittik doktor erkek görüyorum yüzde 80 erkek ama.net değil bekliyelim dedi 😀
Canan_ burcuali38 benimde son adet tarihim 1 Aralik 🥰 ama ben yurt disinda yasadigim icin burda hala soylemediler cinsiyeti. Cin takvimine baktin mi ? Bana orda erkek cikiyo ama ben kiz hissediyorum😂
Feyzanr41 Adapte34 27 aralık benım ama bı hafta gerıden gelıyorz kıza benzettı bı sonrakı kontrolde net bı sekılde ogrnıcez
Nisann44 Adapte34 27 aralık son adet başlarda geç döllenme 4 gün dediler sonradan tamamladı gününü daha ogrenemedım 14+ 3