MutluVeTazeAnne Kızlar internetten araştırdım ama aydinlatacak bir çözüm bulamadim benim pirincim çözemedigm bir şey kokuyor pilav yapınca da kokusu kalıyor bu koku ne olabilir nasıl giderebilirim pirinç cam şişenin içinde tuzlanmış vaziyette duruyordu kokuyu gidermenin bir yolu var mı acaba yoksa pirinçler ziyan mi olacak
kizbebekannesii MutluVeTazeAnne şimdikine naparsınız bilemem ama bozulmaması için ben buzdolabında saklıyorum.
Aybebek MutluVeTazeAnne hiç kullanmadım ama bazı pirinçlerin ambalajının üstünde yazıyor yasemin diye belki öyle biseydir
Hafizeipek MutluVeTazeAnne olabilir. Mesela çayi açık olarak deterjan dolabına koyup deneyin birdaha asla o çayı icemezsiniz deterjan kokar çünkü anında kokuyu kendine cekiyomus
Tubaeyvzz MutluVeTazeAnne lekelemek gibi tabiki olmasın da ben ordan iki kere aldım ikisinde de o sorunu yaşadım birinde misafirin önüne koydum ahh çok utandım 🤦♀️ farketmemistim ama daha sonradan denedim ve bi yakınımda daha aynı şey olunca emin oldum artık
Dilefruz MutluVeTazeAnne kavanoz daha önce kullanılmışmıydı yenimiydi acaba koku kavanozdan geçiyo olabilir ozaman pirinçleri temiz bi örtüye serip havalandırmak lazım ondansa tabi