Mihraveannesi2849 Merhaba kizlar . Basaksehir cam ve sakurada dogum süreci nasıl oluyor acaba normal dogum olan var mı yakın zamanda ya da sezeryan . Sancimiz başlayınca acilden mi gidiyoruz direk süreç hakkında bilgisi olan verebilir mi
gulsahisa5258 Benim yakın arkadaşım orda normal doğum yaptı. Çok da memnundu.Suan bende hamileyim orda doğum yapmayı planlıyorum sezeryan olacağım
Mihraveannesi2849 gulsahisa5258 ya bende orda dogum yapmayı düşünüyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum orada takipli hasta değilim. İlla takipli mi olmak gerekir ya da direk acilden giriş yaparak mı dogum yaptı arkadaşınız nasıl oluyor
gulsahisa5258 Mihraveannesi2849 benim bildiğim kadarıyla takipli olman gerekiyor canim. Şuan kaç aylık hamilesin
Mihraveannesi2849 gulsahisa5258 şuan 34 hafta olduk işte ama geçen bir tanıdık girmişti muayeneye ve doktor şey demis acilden giriş yapiyosunuz demis. Bende artık randevu dusurup oraya hidicem bakalım ne zamana düşecek zaten zor bulunuyor düşünce sorarım ya da eğer bilen biri olursa bizi buradan bilgilendirse çok mutlu oluruz vallahi 🤭
gulsahisa5258 Mihraveannesi2849 eviniz yakınsa randevu alıp gidin. Ben taaaa esenyurttan gidiyrm :-D yolculuk eziyet oluyi
Burcay gulsahisa5258 siz kaç aylık hamilesiniz bende düşünüyorum ama 32 haftalık oldum bu saatten sonra kabul ederler mi yada muayene gitsem doğum burda olsun istiyorum desem ne derler süreç nasıl ilerliyor acaba bende Beylikdüzündeyim ☺️
Mihraveannesi2849 gulsahisa5258 evet çok haklısın yol perişan ediyordur ben yakınım arnavutkoydeyim artık randevu düşürmeye calisicam canım bakalım Allah cidden hepimizin yardımcısı olsun
gulsahisa5258 Burcay yakınmışiz :)) 5 aylık hamileyim. Bnce denemekte fayda var. Aslında 25 inde dr gideceğim ama perinatoloji kilinigine. Denk gelirse sorarım senin için