Glfdnkygsz Merhaba hanımlar nasip olursa kızım olucak. Ben Alin ismini çok seviyorum eşimde beğendiğini söylüyor ama etrafındakilerin yorumları onu etkiliyor. Eşim söylediğinde insanlar anlamıyormuş ikinci kez soruyorlarmış, çocuk ileride zorlanırmış. Merak ettiğim sizce anlaşılması bu kadar zor bir isim mi??
tubimom Glfdnkygsz hiç takılmayın benim kuzum beş yaşında hala ismini soyleyemeyenler var Eflin diyemiyor ama gayet yakıştı kızıma ❤️
Emanetimi_bekliyorum Glfdnkygsz bende düşünüyordum alin bana salak salak ali mi erkek ismi mi dediler soguttular isimden gayet güzel isim
mnli Glfdnkygsz o kadar çok alin koyan var ki hiç zorlanmaz o büyüne kadar alışacak millet bir de alina ismi rusça ülkemize de baya rus göç aldı alina da hem çok koyuluyor bu ara hem ruslardan duya duya alıştık
tubimom Glfdnkygsz bende çok teşekkür ederim enerjiside çok güzel geldi ki ona sizde içinize sineni takın ❤️
Glfdnkygsz Emanetimi_bekliyorum maalesef eşim de çok söyledi ne o ali gibi diye sonra alıştı ben direniyorum soğumamak için :)
Virgohome Alinle dalga geçerler ama abla önemli olan senin evladın için ne istediğin bırak alışsınlar ama çocuk için zorlayıcı bir süreç olabilir
Glfdnkygsz mnli aynen alina da çok duyuyorum ama dediğiniz gibi yakında alin ismi daha çok koyulan isimlerden olunca herkes aşina olur diye düşünüyorum
sevenanne Glfdnkygsz Benim kızımın adı Meva bazen Neva diyorlar bana gerek kalmıyor kızım direk meva meva diye düzeltiyor (4 yaşında) Alin de bence çok güzel isim zamanla herkes alışır içinden nasıl geçiyorsa o ismi koy sonuçta senin yavrun canım❤️
EbruMD Siz istiyorsanız koyun gitsin zaten yanlış anlamak isteyen Ayşe’yi de yanlış anlar Alin hiç zor veya dalga geçilcek bi isim değil
Ipek_2017 Alin güzel bence de. Ama işte bu çevre Ali mi der Alim der Aylin mi der . Yaa çevreye göre isim koyulmaz ki. Oğlum Çınar , ağaç mı dediler , şimdi kızım olcak Güneş diyoruz . Günah diyolar , boşverelim en iyisi 👍🏼
Glfdnkygsz Ipek_2017 çok haklısınız herkesi memnun etmeye çalışmak saçma zaten kendi içimize sinen neyse o olmalı teşekkür ederim 🙏