Merhaba hanımlar şuan 15+4 günlük hamileyim. 15+2 günlüken gece 1 gibi uyurken altıma yaptığımı zannettim (olabilecek bişey bu hamileyiz sonuçta) yataktan kalktım ve kapıya doğru giderken üstüme ne kadar kaçırmış olabileceğime baktım karanlıkta. Geceliğim beyaz renkteydi ama dizimden karnıma kadar geceliğim sim siyahtı hemen yataga baktım yatakta sim siyahtı ışığı açtım ve tekrar üstüme yatağa bakınca kan içindeydim. Işığı açmamla eşim uyanır gibi oldu kalk annemi çağır (kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyoruz) diye bağırdım hemen kalktı yatagı ve üstümü görünce çok korktu kalkıp annesini çağırdı ben üstümü altımı çıkardım çamaşırımdan yere kan akmaya devam ediyordu. Kayınvalidem odaya gelince o da çok korktu hemen banyoya soktu beni her yerimi kanla temizledim hiç ıkınmama rağmen bacak aramdan büyük dana cigeri kadar birşey düştü. Kayınvalidem hemen kavanoz getirdi ben o parçayı kavanoza koydum, parça uyumuşaktı kemik gibi bişey gelmemişti elime. Banyodan çıkıp üzerime bişeyler giyidim o arada ambulans geldi alttan baktı kanama devam ediyor bebek düşmüş dedi ambulansla hastaneye gittik doktor alttan muayene etti açılma yok nasıl düşmüş dedi kendi kendine parça var mı dedim ultrasonla bakıcam dedi. Ultrasonla bakınca da bebek duruyor kalp atışı da var dedi doktor da şaşırdı çok büyük bir kan pıhtısı dedi dünyalar benim oldu. Kan verdim serun aldım progestan iğne vurdular düşük tehlikesini engellemek içinmiş ama garanti vermedi. Kendimi vücut olrak iyi hissediyordum kan kaybından baş dönmesi tansiyon düşmesi vs. yoktu doktor kendimi iyi hissediyorsam taburcu edeceğini söyledi. Eve geldik. Ertesi gün kendi doktoruma gittim durumu anlattım çok şaşırdı hemen muayene etti bebek iyi plasentası da iyi dedi açılma da yok, rahim yolu iyi düşüğe dair işaret yok büyük bir kan pıhtısıdır dedi. İstirahat et dinlen 10gün kendini zorlama hiçbirşeye, cinsel ilişki yok, plasenta şuan aşağıda 24. haftadan sonra yukarı çıkar, çıkmazsa bakarız duruma dedi. Çok korkutucuydu benim için kayınvalidem de daha önce böyle bişey görmemiş yada duymamış. Psikoloji bakımından sürekli gece kalkıp altıma bakıyorum, şuan adet kanaması gibi küçük küçük kanamam var ama gececekmiş iki doktorda öyle söyledi. Benim yaşadığım gibi bişey yaşayan yada duyan var mı?