zemberekkusu Arkadaşlar 31. Haftadayız mavi bir akıntı geldi iki gündür internette araştırdım enfeksiyon diyor yaşayan var mı ?
Aynenkanka zemberekkusu valla tam avatar mısın diyecektim 😅ammmaa enfeksiyon vardır belki. Ben hiç görmedim daha önce bilmiyorum o yüzden biraz spesifik bir durum gibi
mervesercandemir yaseminaltintas yazdığına çok güldüm tövbe😅 mavi renk ilk defa duydum ama acaba bebek kakasını falan yaptığında farklı renkte bir akıntı geliyor olabilir mi bilemedim şuan
zemberekkusu Doktorla konuştum mavi renk enfeksiyon sebebiymiş yok renk körlüğü eşime de gösterdim bizde çok şaşırdık mavinyeşil arası bir renk Zaten ama maviye daha yakın.
BAAE2023 zemberekkusu bisey sorcam mavi akıntıdan bahsetmistiniz naptınız doktora göründünüz mü bende de iki gündür mavi leke oldu çamaşırımda ilk kez yaşıyorum ve hiç de duymamıştm korktum da açıkçası siz naptiniz
zemberekkusu BAAE2023 doktora gittim enfeksiyondan dolayı dedi zaten tahlilde hem kanda hem idrarda enfeksiyon çıktı akıntı mavi renkte eminim eşime bile gösterdim ilk gördüğümde çok panik yaptım ama olabiliyormuş sizde tahlil verin
Karbeyazi25 zemberekkusu mavi akıntı olamaz bence bi doktora danismakta fayda var hiç duymadım görmedim
ardensmom34 zemberekkusu bende de oldu bende şaşırdım ama bol su içtim iç çamaşırı daha sık değiştirdim geçti 1 gün devam etti ama çok fazla gelmiyodu
zemberekkusu Sevvalllll42 çocuğun suyu değilmiş o şeffaf renkte parlaklış bu baya mavi mürekkep kadar koyu olmayan mürekkepli su gibi bir sıvı. Enfeksiyondan kaynaklı
zemberekkusu BAAE2023 evet monurol kullandım kandaki enfeksiyon içinde syfleks diye suda eriyen bir antibiyotik kullandım şuan iyiyim