Kızzzzlar 37+2 haftalığım doğum sancıları nasıl oluyor nerden sancılar başlıyor nerden giriyor şuan makattan bir sancım girdi afedersiniz korktummmmm 🙈🙈😫
Dogum sancisii nasill oluyor🤷🏻♀️
Dilansncr belinle kalca arasinda sicak gelir gibi olup kasiklarina iniyor diz kapaklarina kadr uyuşukluk gibi hissediyosun ve duzenli bir şekilde oluyor araliklari hep ayni oluyor süreleri 😊
belden oluyo yani bana belden gelmisti sancilar dakika tutmadim hissettim cunku acayip ıkınma hissi geliyodu hastaneye gittigim zaman meger 6 7 cm acilmam varmista gittim yani bana boyle olmustu😊
kbra97melegi evde ne kadar cekmistiniz
Htcmstfomer herkesde aynidir herhalde dimi bunlar 😌
kbra97melegi ay ne guzel direk acilmaniz olmus ya 😊
Deletedmom00012 sabah 5 ten 9 kadar bekledim sıcak su tutup ciktim 11.25de aldim kucagima melegimi 😊o kadar rahatlatiyoduki sıcak su anlatamam cikmak istemiyordum tavsiye ederim gitmeden deneyin
Dilansncr insallah sizinde kolay olur biranda biti verir ne oldugunu anlamadan 😊
Bende 38+1 deyim henüz. Normal Doğum olacağını söyledi doktorum bebek her an gelebilir hazırlıklı olalım dedi ve 4 gündür belime bıçak saplanır gibi agrılarım oluyor . Bacağıma vuruyor ve geçiyor ..😣 bilmiyorum Doğum sancısı böyle bir şey mi😖 vurduğu zaman bunun daha fazlası nasıl olur allahım diyorum 😫
Htcmstfomer yarım saatte bir okuyor dinlenince geçen cinsten🤭 hiç geçmeyeni nasıl olacak acaba allahım yardım eder inşallah 🙏🙏🙏🙏
- Düzenlendi
kbra97melegi sıcak suyu direk duşta mı tuttunuz o bölgeye yoksa sıcak su torbası falan mı
Busratye dusta canim belime tuttum hafifledi sancim o kadar rahatlatiyo ki anlatamam ve doguma kadar özel hic bisey yapmadim sadece su
kbra97melegi suyun sıcaklığı dayanabildiğin kadar sıcak mı yoksa normal sıcak mı . Bende sıcak sulu birşeyler yapmaya çalışıyorum da
Busratye normal sıcaktaydi suyun ayari zaten eylül ayinda dogum yaptim kendim ayarlamakla ugrasmadim sancidan onlar aklima gelmedi hic
kbra97melegi ay amin insallah Allah razi olsun 🤗🌸