• Doğum
  • Dogum sancisii nasill oluyor🤷🏻‍♀️

Dilansncr belinden kasıklarına karnına doğru ağrı giriyo ve geçmiyo. Yani sancın gelirse kesinlikle anlarsın🤐
    Dilansncr belinle kalca arasinda sicak gelir gibi olup kasiklarina iniyor diz kapaklarina kadr uyuşukluk gibi hissediyosun ve duzenli bir şekilde oluyor araliklari hep ayni oluyor süreleri 😊
      belden oluyo yani bana belden gelmisti sancilar dakika tutmadim hissettim cunku acayip ıkınma hissi geliyodu hastaneye gittigim zaman meger 6 7 cm acilmam varmista gittim yani bana boyle olmustu😊
        Bende 38+1 deyim henüz. Normal Doğum olacağını söyledi doktorum bebek her an gelebilir hazırlıklı olalım dedi ve 4 gündür belime bıçak saplanır gibi agrılarım oluyor . Bacağıma vuruyor ve geçiyor ..😣 bilmiyorum Doğum sancısı böyle bir şey mi😖 vurduğu zaman bunun daha fazlası nasıl olur allahım diyorum 😫
        Htcmstfomer yarım saatte bir okuyor dinlenince geçen cinsten🤭 hiç geçmeyeni nasıl olacak acaba allahım yardım eder inşallah 🙏🙏🙏🙏
        Busratye dusta canim belime tuttum hafifledi sancim o kadar rahatlatiyo ki anlatamam ve doguma kadar özel hic bisey yapmadim sadece su
          kbra97melegi suyun sıcaklığı dayanabildiğin kadar sıcak mı yoksa normal sıcak mı . Bende sıcak sulu birşeyler yapmaya çalışıyorum da
            Busratye normal sıcaktaydi suyun ayari zaten eylül ayinda dogum yaptim kendim ayarlamakla ugrasmadim sancidan onlar aklima gelmedi hic