Ruuveydaa Merhabalar doğuma az kaldı en iyi emzik ve biberon seçimi hangisi yardımcı olur musunuz ? Özellikle bebeğim emziği tutsun istiyorum biliyorum tutmayan ne yapsan tutmuyor ama bunu en aza indiren marka var mı şimdiden teşekkürler 🌼
Moon_light Ruuveydaa hem Biberon hem emzigi ilk bebegime avent kullandim. Simdi ikinci bebegimede avent aldim . Ben cok memnun kaldim ozellikle emzigi hemen tutmustu ama her bebek ayni degildir deneme yanilms ile ogrenilebilir 😊
Ruuveydaa nur34_ biberon kullanmayız inşallah ama ne olur ne olmaz diye alacağım emzik öneriniz için de teşekkür ederim
Dyguss Emzik Philips ultra ait aldım biberon Philips natural pp aldım çok araştırdım birçok anne adayı bunları önermişti bana anne göğüs ucuna en yatkın olan bunlar
nur34_ Ruuveydaa rica ederm canm bnde emzirme yonelikli oldugum icin ihtiyac halinde alırım diye almadim sagma fln durumu olursa ozaman pompayla birlikte alirim onuda tamamen gidisata gore hareket edicm almadim oyuzden bnmde ilk gebeligm hemsireyle goruserek ihtiyaclarmi aldim
Ruuveydaa nur34_ aynı şekilde ilk gebelik olunca herşey tam olsun elim ayağıma dolaşmasın diye bilgi alıyorum inşallah sadece anne sütü ile beslenirler 🫶🏻
Ruuveydaa Belinay_AliEge bende garantiye alayım Philips alayım almazsa yapacak birşey yok artık 😂 teşekkürler 🫶🏻
alisko emziği avent aldım biberon almadım onun yerine anne sütü kaşığı aldım ihtiyaç olursa diye. bazen biberon verilen bebekler anne memesini tutmayabiliyormuş bir emzirme danışmanından öğrendim