Habibe-78 Detaylı ultrason yaptıranlar özel takıplıyımve 2000 tl dedı devlette yapılıyo mu veya uyguna yapan özel hastane var mı hangi hastanede kaça yaptırdınız ıstanbul bagcılardayım 21. Haftadayım
Hilalmvc Habibe-78 bende özele yaptırdım takipli olduğum hastanenin perinatoloji uzmanı olduğu için. Ama iyi bir yer denk gelirse özeli devleti fark etmez bence.
kadertugrul7 Habibe-78 universite araştırma hastanesi var burda oglumdada oraya yonlerdirmislerdi orda yaptırmıştım su an ki hamileligimde oraya takipliyim yine orda yaptiricam
H_a03 Habibe-78 devlet takipliyim ama bulunduğum yerde yapılmıyor merkez de özelde yaptırıcam pazartesi günü inşallah
Aycegul Habibe-78 devlet hastanelerinde değilde daha çok şehir hastaneleri ve tıp fakültelerinde yapılıyor. Ama randevu için aradığınızda en az bir ay sonrası bulabilirsiniz. Özelde yaptırın geçin perinatologlar yapıyor birkez vereceksiniz parayı tabi imkanlar dahilinde herşey
Mutlulukkk Habibe-78 daha 2 gun once bu sali gnu gttim. Uskudar hospital turk hastanesinde yaptrdim. Perinatolog degldi radyoloji uzmanydi (kadindi bu arada) ama ben memnun kaldim. Bilemiyorumm. Fiyati 690tl. Dusuneblrsinz isterseniz.
Rwerdst Habibe-78 özelde yaptırdım canım. 1750 tl ye profesör perinatolog a yaptırdım. Doçent 1550 ydi. Operatör de nakit 1300 Dü. Devlet için biraz geç kalmışsın bence 🫤 insanlar çok erken haftalarda alıyor sırf bunun için randevu.
TugSozTan Özel klinikte yaptırdım. Doç Dr Zeki Şagşnoğluna. Çok güzel geçti iyi ki gittik 1.300 verdik. Bağdat Caddedinde kliniği var
Srpl1423 Medipol hastanesinde yaptırdım ocak ayında 1850 tl. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. Dr. Erol Arslan