Tbayram kızlar kolum dünden beri bu şekilde. Bazen diğer koluma ve bacağımada bu şekilde kaşıntı geçiyor. Sizinde başınıza geldi mi böyle birşey?
zeynozey Tbayram gluten alerjisi sonucu böyle olduğunu biliyorum.. Gluteni kesip geçip geçmediği kontrol edebilirsiniz.
Deletedmom_85 Tbayram geçen sene eşimin memleketinde aynısı başıma geldi. Benim ellerimin üstündeydi. Alerji gibi bir şey dedi doktor ilaç verdi. Kendiliğinden geçti. Ama felaket bir kaşıntı vardı hatta fotoğrafıı bile vardı bak aynısı sanki. Farka bak🥲 Ellerim babanne eli gibi olmuştu 20 yıl yaşlandı sanki çok kötüydü ya. Neden olduğunu bende bilmiyorum 🥲
Tbayram zeynozey Teşekkür ederim, bu zamana kadar hiç olmadı ama acaba sonradan oluşan bir durum olabiliyor mu?
Tbayram Deletedmom_85 Başka yerlerimiz de oldu mu sadece el üstünde mi kaldı? Çok geçmiş olsun acaba ne alerjisi farklı bişey de yemedim hiç.
zeynozey Tbayram alerjiler her an oluşabiliyor. En az 1 ay gluteni kesip deneyin. Bi alerji doktoruyla görüşmek daha doğru olacıktır tabi ki. Çok geçmiş olsun
Deletedmom_85 Tbayram sanki bana yayılıyor gibi gelmişti kolumda mı bacağımda mı öyle bir yerimde de böyle 5-10 tane noktacık vardı sanki ellerim kadar kötü değildi. Ya hayvanlarla çok haşır neşir oldum O yüzden oldu ya sıcaktan ya da çok fazla çikolata ve badem tükettim bunlardan biri 😬 internette güneş alerjisi diye de okumuştum
Tbayram Deletedmom_85 Benimde sol kolundakiler kadar değil diğer bölgedekiler. Anladım çok geçmiş olsun sizde 😔