-Songul Hep kızım olursa Hira koyarım derdim,etrafımdaki hiç kimse beğenmedi bende soğumaya başladım.Duru Defne bu isimlerden biri olucak ama karar veremiyoruz malesef . Oğlumun adı Doruk
Annesininbali_06 yagmur_3566 bende Asel veya kumsala kafayı taktım hayırlısı olsun inşallah herkes karnındaki erkek mi diyor hayır kız diyorum karın seklimi erkeğe benzetiyorlar cinsiyet değişir mi acaba 5 aylık hamileyim
Eminedmghcgllr Bizde Asya Hüma dedik en son o ne bicim diyorlar iyice bu millet beni sinirlendirmeye basladii.
Happybayby Eminedmghcgllr benim de kayınvalidem istemiyor hüma ya Huma Huma diyip duruyor. 🫤😏 Asel de hiç güzel değil degistirin diyor. Hastane çıkışı yaptırdık ama onlar sayesinde isimden iyice soğudum midem bulandı
seda0646 Kimin ne dediği değil benim ve eşimin ne istediği önemli kızımızın adı ‘MELEK’ olucak , bide oğlum var onun adı da ‘METEHAN’
yagmur_3566 Annesininbali_06 bana da herkes erkek diyor bende rüyamda hep erkek görüyorum çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne😀
Betulnnmz Asyos34 bir kızım var adı nursima 2. De kız olsaydı gülce, gökçe, duru, lina, nisa, Meryem bu isimler hoşuma gidiyor bizim erkek listede doruk da var adıyla yaşasın oğlunuz, sağlıkla gelsin bebeğiniz,🌸