• Öneri
  • Etiketleri kesiyor musunuz ?

Hastane çantasını hazırlayacağım diğer kıyafetleri tıkayıp ütüleyeceğim ancak tüm kıyafetlerin etiket kısmını kestiniz mi yoksa sadece zıbınların kessem yeterli mi ?

yask tabiki kesilmeli bizler nasıl etiketli giyemiyorssk bebeklerde giymemeli

yask hepsini kestim tek tek hatta simdi kestigim icin tişörtün bi tarafını kestim😊 kizim a da oyle yapmadigim simdi kizim asla etiketli birsey giyemez

Tiiffany acaba tenine değmeyen üst giyim ürünlerinde iç barkodu kesmesem mi diye düşünmüştüm , teşekkürler 🥰

yask kiyafet zibin herseyin etiketini kestm battaniye penye battaniyelri fln haric

• yask bunu yanıtladı.

nur34_ teşekkür ederim, acaba tenine değmeyen üst giyim dış giyimde kesmesem mi diye düşünmüştüm de ☺️

yask ben kestim daha cok tenine değecek seylerin kestim cogu söküldü dibinden kesince az bucuk kaliyor diye komple kestim. Keserken de sökülüyor. Etek kazak tarzi seylerin kesmedim tenine degmiyor çünkü. Ic barkodlu uzunsa kestim rahatsiz etmicek sekildeyse kesmedim

• yask bunu yanıtladı.
          • yask bunu beğendi.

Yenibirannee evet ben de direkt tenine değmeyecek şeylerde kesmeye gerek var mı acaba diye düşünmüştüm ben de öyle yapayım cok teşekkür ederim 🙏🏻

yask senbilirsin canm bazen ev ici sicak olur sade giyince temas eder diye herseyi kestim

• yask bunu yanıtladı.
            • yask bunu beğendi.

yask hepsini kestim. Ben. İle rahatsız oluyorum etiketten. İlla rahatsız eder

• yask bunu yanıtladı.

Eemoom tenine temas etmeyecek kıyafetlerde kesmesem mi acaba diye düşünmüştüm 😕 teşekkürler

yask bütün etiketleri kestim.ztn özellıkle içindekileri

• yask bunu yanıtladı.
                • yask bunu beğendi.

yask henüz kıyafetlerini ve hastane çantamızı hazırlamadık ama kıyafetler yeni doğan ve 0-3 aylık olarak aldım. Bu yüzden tenine değmeyen etiketleri kesmemeyi düşünüyorum çünkü karıştırabilirim diye🤔 onun dışında değebilecekleri keseceğim

• yask bunu yanıtladı.
                  • yask bunu beğendi.

Mucize18

Sug1 evet bu açıdan düşünmemiştim hiç 🥱 ben de şimdilik yenidoğan ve 0-3 olanları keseyim en mantıklısı