Binnurr1 Asya-Asya Bana dünde 41 kart süt için belediyeye geldi alabilirsiniz diye mesaj geldi.Sizede geldimi veriyolarmi acaba daha gidemedim ben
Asya-Asya Binnurr1 ben çoktan aldım 35 haftalığım iki ay oldu alalı gidip belediyeden alıyorsun girişte hemen 450 tl mi ne
Binnurr1 Asya-Asya Bende bilmiyodum böyle bişey olduğunu gogogleden baktım herkes şikayet etmiş 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra 450 TL veriliyomuş ama kartın içi boşmuş
Binnurr1 Sengul-9798 Ben hiç başvuru yapmadım dün mesaj geldi. Gelip belediyeden alabilirsiniz diye. Sanırım 28. Haftada mesaj geliyo
55Ozge41 Binnurr1 sadece tek seferlik 450 TL yukleniyomus bende anca bugün alabildim kartı 10 güne para yatar dedi bide liste var sadece oradaki marketlerden alışveriş yapiliyomus
MrcnMlk Binnurr1 hayir gebeligin tümünü kapsayacak sekilde toplam 400 kusur veriliyor. Hatta karti atmayin bir sonraki gebeliklerinizde tekrar yuklenecek demisler
etkafa SaHil_Hayat canım çalışıyorum ben işte olduğum için nereye getiriler çantayı bilgisi olan var mı
SaHil_Hayat etkafa canım izne çıkacağın zaman da başvura bilirsin senin olman gerekiyor çünkü bir tane kadın geliyor emzirme hakkında bilgi veriyor imzanı alıyor 28 den sonra istediğin hafta başvuru yapabilirsin ben 32.haftada aldım zaten senin müsaitliğine göre getiriyorlar
kalbiminpariltisi 41 kart herkese verilmiyor, geçinmekte zorlanıyor olmanız lazım. Araştırma yapılıp veriliyor
kalbiminpariltisi 55Ozge41 41 karttan bahsediyorum araştırılıp maddi durumu yetersiz olana veriliyormuş, çanta herkese veriliyor
HTSY-3535 İzmir’de de var diye biliyorum ama ben başvuru yapmadım kimlik bilgileri istediği için korktum
55Ozge41 kalbiminpariltisi tamam iste herkeze veriliyor araştırma falan olmuyo öyle olsa bana vermezlerdi