birgaripana_ kahvesever__ hazır pasta tabanı al cok az ıslat reçel sür onun üstüne krem şanti sür bütün katlara aynısını yap sonra en üste gelince dilersen yine krem şantiyle dilersen pasta hamuruyla süsle tadi müthiş oluyor basit durduğuna bakma.
kahvesever__ birgaripana_ buradaki pasta tabanları çok iyi olmuyor o yüzden onunla yapmak istemiyorum
kahvesever__ Deletedmom_106 ya çok güzel olmuş bayıldım pastana nasıl yaptın 🤣 yakın olsaydık oğlumun pastasını sen yapardın
Deletedmom_106 kahvesever__ hazır pandispanya kalıbın varsa kendinde yapabilirsin.krem şanti ve gıda boyası 🥰
2bebegim kahvesever__ ne resmi mesela , trendyolda pastanın üzerine koyulacak şekilde yenebilen hazır resimler satılıyor bir bakın isterseniz
Mihrimahvuslat kahvesever__ Bu kadına bayılıyorum birkaç doğum günü pastası tarifi var asla evde yaptın demezsin bence 🙈
cahillesohbetikestim kahvesever__ biz eşimle birlikte yaptık şeker hamurundan. Hem çok güzel oldu hem de el emeğimiz olmuş oldu oğlumuz da çok eğlendi yanımızda. Ailecek kaliteli vakit geçirmiş olduk. Bence yapabilecekseniz kendiniz yapın. 🥰
Mihrimahvuslat Biide isimli harf pastalar da çok güzel oluyor 🙈 kesebilirim dersen öyle bişey yapabilirsin
cahillesohbetikestim kahvesever__ bizdepk becerikli değiliz balım İnternetten video izleye izleye yaptım öncesinde kendiniz için bir şeyler dene istersen hoşuna giderse yaparsın 🥰