esmaass Kızlar 17 . Haftadayim ve aşırı fazla uyuyorum bu normal mi ?bir haftadır deli gibi uyuyorum bir yerlere kafamı koymam yeterli
MadameHappy34 esmaass Biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapın uyumak çok da iyi değil,hem kilo yapar hem ödem hem de bir zaman sonra hayatı sorgulamaya başlarsınız zaman geçmiyor diye..🥹😀
Mucize18 esmaass 33 haftalık olduk ben son aylara geldim.hala uyku modundayim 1 ay sonra ne yapacam diye şaşıp kalıyorum 😆
symag esmaass evde tek olduğum da bende aynı . Gündüz uyuyunca gece uyuyamıyorum çok değişik birşeyler oluyor
Sengul-9798 esmaass canım dışarı çık temiz hava al bol bol yürüyüş yap benim hiç fazla uyuduğum olmadı fazla uyuduğum zaman larda çok kisit li ve sonrasında fena baş ağrısı oldu sende olmuyor mu
esmaass MadameHappy34 teşekürler canım aslinda yürüyorum geziyorum şu aralar hava hep yağmurlu ve kapali ondanmidir bilmiyorum ya kendimde rahatsızım bu durumdan
MadameHappy34 esmaass Yani tabi ki olabilir ama siz yine de çok uyumamaya çalışın.. bir zaman sonra hastalık gibi oluyor o saatlerden önce uyandığınız da baş ağrısı falan yapar. İlk üç ay mecburi kalmıştım ve her zaman uyuyordum kendime gelmem zor oldu sonrası.