mom1baby Kızlar karnımın alt kısmında adet olmadan önce bir ağrı olur ya afedersiniz gaz çıkarınca ya da tuvalete girince geçer hatta öyle bir ağrı sızı yaşıyorum. Özellikle ayakta kalınca oluyor ama dinlenince geçiyor. Böyle ishal olunca da o sancıyı yaşarız. Var mı böyle bi şey yaşayan yalancı sancı mı oluyor bu?
Edafmo mom1baby yalancı sancı oluyor canım. Dinlenince, duşa girip çıkınca ya da pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı oluyor. Gerçek sancı aynı gün içerisinde zaman geçtikçe artar, durunca dinlenince geçmez
mom1baby Edafmo peki yalancı sancıların gerçek sancıların yaklaşması ile ilgili bir alakası var mı acaba?
MinelHaapy Bende 37 haftalık olcam yarın aynı sorunu yaşıyorum yalancı sancılar diye düşünüyorum Nst de bişi çıkmıyor
mom1baby MinelHaapy ben daha nstye girmedim kontrolüm haftaya ama beklemesem mi acaba diyordum. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancılar oluyormuş
Serklajligebelik Nst de sancım çıkmadı ama karnım sertleşiyor , bazen nefesim kesiliyor , adet sancısı gibi bir şey hissediyorum. Bu kasılma dedi doktor . Bir de bebek kanala yerleşmiş bundan dolayı