Tunti Kızlar özel hastanede doğum yaptıktan sonra doğuma çocuk doktoru da girip bebeği kontrol ediyor, sonrasında odaya falan da geliyor. Devlet hastanesinde de aynı kontroller oluyor mu acaba çocuk doktoru geliyor mu doğuma
hunilimom Tunti tabi ki geliyor hemen doğumdan sonra haber veriliyor genel bı muayene ediyor birde ertesi gün gelip ediyor bakıyor refleksleri kontrolü yapıyor vücuduna bakıyor sarılık var mı bakıyor
EyAs Tunti Evet canım bi odaya çağırdılar ben götürdüm kan vs aldilar. Birde ertesi gün gelip kontrol etti. Onun haricinde bebek hemşiresi geldi. Emip emmedigini sordu nasıl emzirmem gerektiğini anlattı. İşitme testi yaptılar taburcu olmadan.
Tiiffany Tunti tabi normal sezeryan farketmez. Kontrolleri yapılmadan sizin ve bebegin cıkısı yapılmıyor. Mesela bizim bi kulak işitme cihazından geçmemişti 1 hafta sonra tekrar cagırmıslardı
Tunti hunilimom çok teşekkür ederim. İlk doğumum özelde olmuştu malum ekonomik sebeplerle ikinciyi devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum o yüzden stres oldum biraz
hunilimom Tunti hiç stres olma devlette olsa geliyor benim ikinci mesai bitiminde oldu sabah kontrole geldi ikinci mesai saatinde olmustu hemen gelmişti
Tiiffany Perperik özelde ve devlette oldum her ikisinde de cuma sabahi girdim p tesi sabahı 10-11 çıktım Bakalım sımdı 3.olucam