Htcee_ylmzzz06 Gulce_1708 çoğu kişide işe yarıyormus, psikolojikmen bile işe yaradığini söylemişti hemşirem, onun açıldıkça açılacağını düşunmek bile pozitif etki yaratıyormuş. Benimde ilk dogumum olacak bakalım nasıl olacak
dexter Emel_33 sezeryan sonrası aşırı baş ağrısı oluyormuş, doktorlar kahve ve bitter çikolata öneriyorlarmış. ben de ikisini de çok severim, canıma minnet 😂
Emel_33 dexter normal doğum yapan için lazım değil o zaman 😁 bende diyorum neden kahve çikolata koyuyorlar anastezi etkisi ağrı yapıyordur hem dikişler hem baş ağrısı mantıklı teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙏🏻🙏🏻
Mommy77 melekcyr Benim de ilk gebeliğim ve daha hicbiseyim hazır değil tek valiz yapmayı düşünüyorum ben iki ayrı çanta tasimaktansa
SusamBebeginAnnesi onehappymoom Ben de öyle, hele hamilelikte herşey kötü kokmaya başlamışken. 😬 Kimse de bizim ağız veya ter kokumuzu çekmemeli zaten. 🙈 O yüzden fırçalar, deodorant kar hoop çantaya. 🥰
Sevimasel onehappymoom evet çünkü ilk gebeliğimde ne kurduysam geri eve geldi bende hepsinden 2 tane fazla kurdum 🥰🥰