papatya_01 İlk kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz. Doktorumun dediğine göre 3-4 haftalık gözüküyo 2 hafta sorna gel kalp atışını dinleyelim dedi belli olur mu ki hemen
Ao526- papatya_01 4. haftada kese, 6. Haftada kalp atışını duymuştuk 🥹😍 Şimdi Detaylı için gün sayıyoruz ❤️ O sesi duyduğunuzda göz yaşlarınız için mendilinizi hazır edin 🥹🥹
ilgihazaal papatya_01 6+4 te duymustum acele etmeyin bence iyice buyusun oyle gidin gorun kalbini de duyarsiniz:)
Ada022 papatya_01 4+5 gitmiştik beta 1998 çıkmıştı iki hafta sonra gel demişti doktor ben geç gittim ama bilerek 7+5 duymuştum
minikmucizeemaak Bende burda bekliyim nasipse 5+2 de kontrol olmuş olacağım bakalım belki bi umut duyarız ❤️
papatya_01 minikmucizeemaak ay hadi inşallah duyarsınız. Bende haftaya gidicem inşallah bizde duyarız
minikmucizeemaak papatya_01 İnşAllah sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşalım inşAllah ❤️ Bir süpriz olur belkide duyarız inşAllah
Serendipity16 Bugün 6. Haftaya girdim salı günü keseyi görmüştüm haftaya gidicem tam 7. Haftada inşallah bende duyarım ❤️ Kişiden kişiye değişiyor kimisi daha erken duyuyor