gzdegk Bebissim Ben kullandım progestan 200 mg kahverengi bir kanamam oldu düşük olmaması için kullanılıyor.
myangelson Bebissim zararlı değil yararlı çünkü düşük tehlikesi olduğu zaman kullanılıyor ben çok kullandım hap olarak iğne olarak
Sumeyye-88 Bebeğe hiç bi zararı yok diye biliyorum 16 haftalik hamileyim düşük tehlikesi olduğu için başlarda kullanmıştım 12 . Haftada bırakmıştım geçen hafta kanamam olunca yine başladım 1 ay kullanicam
ilkmommylikheyecani Benim kananam oldu doktor düşük riskin var dedi istersen iğne istersen hap dedi ben hap istedim progestanı hap olarak kullanıyorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor
Merveincim Bebissim bebeğim çok aşağıda olduğu için doktorum 1 ay vajinal kullandırdı. 1 ay sonraki kontrolde bebeğim yukarıya çıkmıştı. Bi zararı yok korkmayın
Mrvctn Bende 10 saatlik yola çıkıcam dediğim için kan sulandırıcı ve progestan hapını fitil olarak kullanmamı söyledi ( ne olur ne olmaz diye de progestan iğne yazdı ağrın olursa hemen yaptır dedi ama iğneyi yaptırmadım)