Ikioglusannesi Sadece ilk doğum yaptığımda değil emzirdiğim süre boyunca adet görecegim ve gördüğüm günlerde hassasiyet oluyordu ve emzirmek zulüm gibi oluyordu benim için o zamanlarda kullaniyodum mesela
efeninannesiii_ Tugceeeeeee1 onu duydum ama hemen işe yarar mı bilmiyorum yani umudumu kaybettim pek düzelecek gibi değil saat başı da emzşrince devamlı silmek zorunda kalıyorum ne sürersem
sade-Liyaa Adaderen2808 38 haftadayım bu hafta itibari ile kullanmaya başlayacağım doktorum ve eczanem bu şekilde söyledi o yüzden bu haftada aldım ve kesinlikle kullanılmalı diye öneri üzerine aldım zaten araştırarak
Bir_prens_annesiiiii Adaderen2808 ben 32 inci haftada doktora sormuştum hangi kremi önerirsiniz diye gerek yokki şimdiden demişti o doğumdan sonraki iş demişti ve öneride bile bulunmamıştı doğumdan sonra aldım krem ama doğru emzirmeyle gerek bile kalmadı duruyor öyle
Eceecim efeninannesiii_ göğüs ucunu kuru tutmak gerekirmiş. 2 gecedir üstümü komple çıkarıp öyle uyuyorum o biraz iyi geldi diyebilirim hava aldığı için. Tabi yatak yorgan heryer süt 😬🫠 gün içinde de göğüs kalkanı kullanıyorum mutlaka biryere değmesin diye.
poyrazin_annesi28 giezemss-1 Krem sürmekle uyarilcagini düşünmüyorum sikarsaniz meme ucuyla çok çok oynarsanız belki. Ben de kullanıyorum sıkıntı yok