Kızlar geçen ay size yazıp danışmıştım.adetin 3.günü yaptığım hormon testlerinde Amh 8,47 prolaktinde 40 civarı çıkmıştı.doktor umutlu konuşmuştu tedavine başlarız olumluda olacağınıda düşünüyorum ama bir rahim filmide çekelim demişti eşimdenden de testlerini istemişti eşimin değerleri iyi çıktı ama rahim filmi sırasında sol tüpüme sıvı geçişi olmadığını söyledi o sırada çok acı çekiyordum dayan açmaya çalışıcam dedi tekrar sıvı istedi ama açamadı.Odasına gittiğimizde sol tüpümde aıbı geçişi net göremedik tedavinize burda devam edemeyeceğiz diyerek beni yolladı şok oldum neden böyle dedi devlet hastanesine gittim tüp bebek yapmalısın onu mu yapamıycaz demek istesi hiç bişey soramadan çıkıp ağlamaya başladım zaten.Doktor kafamı çok karıştırdığı için ertesi gün özelde bulduğumuz ilk doktora gittim rahim filmi yeterli değil raporunuda yazmamış dedi.laparoskopi olman lazım olmadan bir tadeviye başlayamayız dedi. Aşılamadan bahsetti ve alttan baktı rahminde geriye doğru endoretmiozisde olabilir sende dedi laparoskopi ol dedi ve tekrar prolaktin için kan verdim adetten sonraki ilk günlerimdi değerim iyi çıktı prolaktin için ilaca da gerek yok dedi yolladı beni. Prolaktin hemen bir ay içinde o kadar inip düşebilir mi ?yada en doğru sonuç ne zaman gözükğr arkadaşlar adetin 3. Günü mü son günü mü?Tek tüple hamile kaldım diyenleri çok gördüm, laparoskopiden sonra bile gelişme görmedim yada tüplerim açılmadı diyenide.Tek tüple bana bir tedavi uygulanamaz mıydı ? Benzer durumları yaşayan var mı.Ayrıca internette rahim filmi görüntülerine baktığımda sol tüpüm evetkapalı ama sağ tüpümede sanki çok sıvı gitmemiş gibi geldi ondan mı tedavini yapamayız demiş sizce anlayanlar bakabilir mi ?