myangelson
İşte bazen olabiliyor böyle şeyler kolay kolay internetten çıkana inanacak biri değilim sadece bahçeci kliniği aile hekimi ve beslenme uzmanı bir doktorun birebir dediklerini okuyunca korktum. Ben her zaman Rabb’imden en hayırlısını versin diye dua ettim isyanda etmedim umutsuzluğa da kapılmadım hiçbir zaman çok şükür Allah’a olan inancım bunu etkiliyor. Ama en ufak şeyi bile kafaya takan birisiyim doktorun dediği de tuz biber oldu Rabbim zorlaştırmadan herşeyin en iyisini en hayırlısını versin tek umudumuz çaremiz Rabb’imiz sadece 🤲🏻 Allah iyiye denk getirsin boşa demiyoruz yani hangi akılla bunu demiş anlamıyorum doktor dediğin böyle olmamalı hastanın psikolojisi her zaman daha önemli olmalı öyle şak diye bitkisel hayata girmeden nasıl yaşadın denilir mi keşke şikayet etseydin de bir daha kimsenin sağlığına bu derece korkutucu şeyler demeseydi. Bayramdan sonra tedaviye başlayacaktık normalde ama bu süreye kadar ovulasyon testi kullanmaya başliyim dedim ama o da iyice sinirlerimi hoplattı bakalım bu ay ne olur sabırsızlıkla bekliyorum 🥹 ve inşallah sen kendini toparladığın zamanda Rabb’im yormadan tedaviye gerek kalmadan hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️bu arada değerini attı 3,98 çıkmış değeri referans aralığı da 4,5′ten başlıyor 🥹