Roro37 Detaylı ultrason için şu an 20. Haftadayım ama çevrem 22 23 de yaparsan bebeğim yüzü daha çok belli oluyor diyor. Siz ne zaman yaptırdınız?
Nazlimom Roro37 21 de yaptırmıştım bikaç doktora yazmıştım en uygun 21. Hafta demişlerdi o hafta yaptırmıştım bende , organlarınada gayet detaylı bakmıştı gittiğim doktor cok memnun kaldım
Merveincim Roro37 23.haftamda yaptırdım ben. Yüzü daha netti minnoşumun :) iyi ki bu haftada gitmişim. Çünkü hem bebek hemde organları büyümüş ve daha detaylı görünüyor
Busraakay_26 Roro37 21.haftada yaptım bazı doktorlar 21 i geçince pek kabul etmiyor istediğiniz doktoru arayıp ona sorun kaçıncı haftada gelmek gerek diye Yüz hatları 21 de de 23 de de aynı değişen şeyler yok
Ikiz_annesii Roro37 ya valla bende 21 e kadar beklemek isterdim ama hala cinsiyet öğrenemediğim için dayanamadım 19+4 e randevu aldım. Pazartesi yani. Umarim elim boş dönmem yine
Daisy0000 Roro37 19+4 tü. Ama devlette randevuyu o zamana bulabildiğim için öyle aldım. Eğer özelden alcaksaniz 23te alın
Nurkcy Roro37 22+6 da yaptırdım baya net görünüyordu yüzü ama hep elini koyduğu için çok iyi yakalayamadık resmini 🙂 Ağzı burnu herseyi netti ama.. büyük olduğu için doktoru da uğraştırmadı 1 saat sürecek demişti yarım saatte bitti :)
esnyz14 Roro37 Benim doktorum 22 haftada gitmem gerektiğini söyledi. 2 haftamız kaldı inşallah o zaman detaylıya gireceğiz🌼