Fik Kızlar sabah yemek yedik ilaç içmeyi unuttum bir kaç saat sonra içsem olur mu yoksa artık geçti mi 🙄 18+2 haftalık hamileyim
Merveincim Fik bende troid ilacı kullanıyorum. Bir kaç kez unuttuğumda gün içinde 2. Öğünümü yemeden önce içmiştim
Bet1 Fik içilmez canım yarın içersin sıkıntı yapma, alarm kurabilirsin unutmamak için 💚 16 senedir kullanıyorum ben unutunca öyle bir problem olmuyor ayrıca kan vermeye giderken de icilmes zaten 1 günden bir şey olmaz
Beggg Fik olmaz olmaz ben de bir kaç kere unutmuştum o yüzden yatağımın ucuna koyuyorum sabah uyanır uyanmaz içiyorum direkt👌🏽
Fik Bet1 teşekkürler ederim normalde yatak başımda olur kardeşim yemek yemek diye tutturunca unuttum 😅
Bet1 Fik olabiliyor canım dert etme bu kadar bende çok unutuyorum bazen ama doğru dozu doktor aysrlayinca düzene girdi şükür 😂
Fik Bet1 4.25 di tiroid değerim ilk 1 ay kullandım 25 mg 4.05 düştü sonra 50 mg yükseltti 1 ayın sonunda 1.68 edüştğ 50 ile devam et dedi bana doktor
Bet1 Fik evet genelde düşünce dozu degismiyor canım aynı doz devam ediyor ben 100mg kullanıyorum 1 senedir çok şükür 1 2 arası gidip geliyor
Earth3342 Fik icebilirsin etkisi ackenki kadar çok olmaz ama hiç icmemekten iyidir. Bı kereden de bişey olmaz Allah’ın izniyle korkmayin