Nisaanne Merhaba kizlar 17 haftalik hamileyim Rabbim nasip ederse bi kizimiz olacak ve ilk bebegimiz. Emine ismini koymak istiyoruz ama ikinci ismi bulamiyoruz. Akliniza gelen emine ismine uyumlu isim var mi?
Nurarslan Nisaanne 😢😢benimde annemin ismi emine 6ocakta 1yıl oldu vefat edeli😢cinsiyeti bilmiyorum eger kız ise bizde emine istiyoruz🙏Benim icin tek en güzel en asil isim..mekani cennet olsun insallahh🙏🙏
ikianne emine eski isimlerden ya zaten çok anlamlı ve hiç ikinci isim duymadım yanına ama ben böyle agır isimlerin yanına kısa isimler cok yakıstırıyorum emine naz emine su gibi zaten çift isim sünnet 🤲🏻
Rabia88 ikianne çift isimlerin sünnet oldugunu duydum ama araştırınca öyle olmadığını Peygamber efendimizinde hep tek isimler koyduğunu gördüm aklınızda olsun iyice araştırın
Nisaanne ikianne benim ablamin adi oldugu icin esim iki isim olsun diyor eminenin basinda bi isim olsun diyor
Fira Ben kızımın ismini Semina koyucam ☺sızın birinci kızın ismine benziyor bunu koya bilirsiniz eğer beğendiyseniz ve ismin anlamı .Semina Hz Adem ve Havvanın 2cı kızının ismidir Hurma ağacını ilk diken qızdır.
Zeynepppp Emine Rana olabilir ☺Emine nin sonuna değil de başına da isim düşünebilirsiniz. Hayırla kucağınıza alın inşallah
Pcdshn Tek isim daha asil hanımlar, hem bi öğretmen olarak tek isimden yanayım çocuklar için de zor oluyo, o Ayşe densin istiyo, sen Fatma diyosun.. Olmuyo yani.. Biz de Defne koyucaz inşallah 😍
Nisaanne Pcdshn esim iki isim istiyor ben de cocuga zor olabilecegini dusunuyorum ama isim konusu gercekten zor
Nisaanne Pcdshn esim iki isim istiyor ben de cocuga zor olabilecegini dusunuyorum ama isim konusu gercekten zor