Betulakarr Hurma Yemek Doğumu Kolaylaştırır mı?' https://www.mutluanneleriz.com/2023/03/30/hurma-yemek-dogumu-kolaylastirir-mi/
Zumra_elif61 Betulakarr hayırrr hurafelerden biri de o 9 al boyu hurma yedim güzel bi doğum da yapmadım
2309 Betulakarr 29+3 üm ilk günden beri hurma yiyen biriyim çok şükür birşeyde olmadı burda yemeyin falan yazıo doktora sordum oda hurma çok faydalı doğal folikasit dedi günde 3-4 tüket dedi hatta
Busel Zumra_elif61 hurafe değil sizde işe yaramamış Kuran-ı Kerimde Meryem süresinde Bile geçiyor hurmanın doğum için kolaylaştırıcı olduğu. Herkeste ise yarayacak bir durum değil ama hurafe de diyemeyiz.
Zeyd_Mom_22 2bebek1huni evet sizin dediğiniz gibi avce hurması çok faydalı hurmadır.@Zumra_elif61 Ve söylentilere göre evet hem faydalıdır hemde doğumu kolaylaştırıyor bende duydum Siz gene de yiye bilirsiniz zaten faydalıdır hurma
2bebek1huni Zeyd_Mom_22 ben yedim , başka şeylerde yaptım ilk doğumum da çok şükür kolaydı. Hem de hurma güzeldir ya bahane ile yiyin gitsinnn 😀