MelekCeylanKaplan Kızlar merhaba 37+5 haftalık gebeyım.az önce oturduğum yerden suyum geldı.lavaboya gıttım böle bısey aralıklı akar ya ole gelıyo afedersiniz ama iç çamasırımı degıstırdım ayaga kalkınca tekrar orta bı Sekılde gelmeye basladı agrım yok sadece ayaga kalkınca kaşıktan baskı hısedıyorum sızce doktora gıtmelımıyım.
MelekCeylanKaplan Geldim yatırdılar şimdi normal Doğum sunni sancı verıyolar ınsallah hayırlısıyla alacam oglumu kucagıma
MelekCeylanKaplan Sarella evet yaptım ama cok zorlu bı dogum oldu normal Doğum dıe gıttım 4saat boyunca sunni sancı dısında sancım yoktu suyum erken boşaldımgı için hemen sezeryana aldılar bası zor olsada sonu güzel bıttı
Sarella MelekCeylanKaplan çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demek saglıkla büyütün yavrunuzu inşallah
Cansu55 MelekCeylanKaplan ayyyy çok sevindim bende hayırlısıyla kucağıma alsaydım kızımı ALLAHIM SAĞLIKLA BÜYÜTMENİZİ NASİP ETSİN LOHUSANIN DUASI TUTAR BENİMDE KIZIM GELSİN BİRAN ÖNCE 38+3 TEYİM
Fatmaasel Ben ,38 haftaligim suyunuzun geldiğini nasıl anladınız yada ne şekildeydi çok sıvı mi yoksa koyu bir şekilde mi hiç ağrı sızı kramp falan geldi mi sonrasında normal akıntıdan nasıl farkederiz
MelekCeylanKaplan Yok benım hıc agrım olmadı.suyum geldıgını nasıl anladım oturdugum yerden ılık bı sıvı aktı anıden ıdrardan ayırt edebılıyosunuz .Rabbim butun hamilelerin bebişlerıni tez zamanda kucagına almayı nasıp etsın inşallah cok farklı bı duyguymus annelik Allah herkese basıp etsın