elifyrt1923 ben 1,60 boyunda ve 76 kiloydum surekli kilo vermeye calistim hani bebek dusunuorz veriym kilolari dedm ama bi turlu veremedim en sonunda napim veremiorm diye bebisi yaptik ama hep korkuyorum kilo alcM diye Allah dagina gore kar verirmis derler ya bu ayin 15 inde 4. Ayi tamamliyorum 77 kilo oldum daha. Ama gunde 2 ogun yiyebliorm midem kuculdu sanki bulantim falanda olmadi. Ama ilk hamileligm oldugu icin bunyemi bilmiorum 30 kilo falan alanlar oluyor ya hamilelkkte bende oyle olabilirim belki diye psikolojik olarak hazirlamistim kendimi sonradan cok uzulmuym diye. Doktor cok iyi gidiorsn 4 ayda 1 kilo harika dedi son aylar ne olur blmiorm. Aslinda dikkatte etmiyorum hamilelikten once kavanoz kavanoz nutella bitiren ben cikolata namina hic bisey agzima suremiorm. Tatliyla aram hic olmadi zaten ben nutellaciydim. Simdi hem tatli yemiorm hamilelik oncesi gibi hemde nutella canim cekmior. Sadece tatli meyveler cekio canim kirmizi elma çilek. Bide asiri bir makarna yeme istegi bu beni korkutuyor iste gozumu yogurtlu makarna diye aciyorm yogurtlu makarna diye kapiorm 2 gunde bir mutlaka yiorm. Kilolu hamile kalanlar cok kilo almiyor diyorlar bakalim bizde nasl olck