Sena-cy00 @Busradenizli Uygulamaya göre son 70 gün gözüküyor ☺ Bende denizliliyim, denizli’de oturuyorum 🌸 Nasipse benimde kızım olcak inşallah ❤☺
Sena-cy00 Busradenizli Evren Ceylana gidiyordum maddiyat tam dolayı geçen ay Denipol Semih Muma geçtim.. İlgi yönünden ikisinden de çok memnun kaldık.. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Ayseenurk gzlannesi 37+5 de çatı yaptı ama sıkıntı yok dedi geriye dönük daha dedi ne demek istedi anlamadım. Bugün 38+2 yim yarın tekrar muayenem var.
ceylan_cakirr01 serenea hım hayırlı olsun şimdiden o zaman. Merak ettim ne yaptınız doğum yaptınızmı acaba
serenea ceylan_cakirr01 Evet dün sabah 9:30 da doğdu oğlum. 36+2 günlük 3280 gram 49 cm 🌺. Evimize geldik bile çok şükür herşey yolunda
Sena-cy00 Busradenizli Zaten önemli olan memnun kalmak bizde şuan memnun kaldık semih beyden şükür ama nasipse ileride tekrar hamile kalırsam en baştan tek doktor yaparız inşallah ☺
Ayselsinan Sinemsrmn 40+1de kontrolum var o zamana kadar dogmazsa eger iki gune bir nst ye girecegim… 42 ye kadar bekletmiyecegini soyledi…