Serapp1 2019-ikra 31 haftalık hamileyim devam ediyorum hala. 16. haftalarda falan mı vermişti tam hatırlamıyorum ama zararlı bi şey değil zaten doğuma kadar kullandırıyor çoğu doktor
Serapp1 gizem_zybk Sertleşmedense bana genel vücut ağrıları için vermişti. Zaman ilerledikçe kasık krampları falan olmaya başladı, ona çok iyi geldi. Sertleşmeye de iyi geliyor tabii
Ecem95 gizem_zybk kullanıyordum bende baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlik olarak yan etki yaptı hap olana geçtim 20. Haftada
ilkimbebee gizem_zybk magnorm kullandım içemiyordum tadı fanta gibiydi sonra magvitale geçtim şuan da magvitalle ilerliyoruz😅
Qnl gizem_zybk benim iki gebelikti Kasılmalarım çok erken başladı hemde kabızlık vardı ona çok ıyı gelıyordu kabız olmamak ıcınde 3 kere içiyordum Çünkü kanamam oluyordu sureklı bnm ıcın tehlıkelıydı
gizem_zybk Qnl onunla geçmiş olsun raabim sifa versin inşallah hepimize banada iyi gelir inşallah benimde kasilmalarim erken başladı kanamalarimda oluyor dualarinizda bana da dua edin lütfen şu mübarek aylarda hepimizin duası kabul olsun inşallah 🤲🥹
Qnl gizem_zybk ay cnm Rabbim kolaylıkla geçirtsin hamileliğini inşallah sağlıkla sıhhatle alasın bebeğini kucağına